Pages

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Le Crayon
Joskus ideat muhivat päässäni vuosia, ennen kuin ne konkretisoituvat tavalla taikka toisella. Mutta jos jokin ajatus palaa tasaiseen tahtiin, aina silloin tällöin, siinä on jotakin. Ihan kuin tässä Le Crayon -huivissani.

Sain idean värikynästä jo aika päiviä sitten. Se muotoutui mieleeni, kun näin suloisia, lapsille neulottuja kettuhuiveja. En vain ehtinyt kirjoittaa ohjetta, saati sitten neuloa huivia – kunnes yhtenä iltana rustasin muutaman rivin ystävälleni Kristiinalle, joka testineuloi värikynäni. Ja nyt se samainen ohje on ladattavissa Ravelryssa, sekä suomen että englannin kielellä. Latasin sen sinne puolenyön aikoihin, puolisalaa, ja kun äsken kurkkasin, ohjetta oli ladattu jo kymmeniä! Huisia!

Että jos lapsosenne on – tai sinä olet – kepeää, kevättalveen passelia ja pehmyttä huivia vailla, ottakaa suunnaksi Ravelry ja Le Crayon.

It's finally online: my pattern Le Crayon (both in Finnish and in English). So off to Ravelry, you lovelies.

5 kommenttia:

 1. Se on ihana, ja noilla murretuilla väreillä jotenkin just oikea - ei liian mitään, vaan ihan täysosuma.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Liina. Ihanan kauniisti sanottu. <3

  VastaaPoista
 3. Tää on ihan mahtava! Ja niin on kaunis tyttönen myös! <3

  VastaaPoista
 4. Aivan mainio idea! Just sopiva projekti tulevaa lapsenlastaa varten hankitulle, mutta liian tummaksi osoittatuneelle vauvanpeittolangalle. Aloitin eilen ja Taavi-kuopus, 12v, ilmoittautui heti tulevaksi käyttäjäksi. Kiitos idean jakamisesta ja iloista kevättä! Ann

  VastaaPoista