Pages

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

For Sale


Parissa viikossa ehtii tapahtua paljon, parissa päivässäkin. Kun viimeksi kirjoitin tänne, kutakuinkin kuukauden päivät sitten, olin päättänyt sulkea Kerän kivijalkakaupan ja jatkaa verkkokauppiaana, lehdentekijänä ja valokuvaajana. Ja se se suunnitelmani olikin, kunnes koitti maanantai. Sain puhelinsoiton, joka pyöräytti pääni loputtomat rattaat ympäri. Istuin tänä aamuna palaverissa ja tartuin iltapäivästä ihanaan, innostavaan ja kaiken muuttavaan haasteeseen.

Tai no, ei se kaikkea muuta: minä, Sini Ellen ja Elina jatkamme oman lehtemme parissa, mutta jätän Kerän kokonaan taakseni, myös verkkokaupan. Pidämme ovemme auki juhannukseen saakka. Ehdimme siis emännöidä Stephen Westin ja Nancy Marchantin kurssit, mutta Jyväskylän neulefestareilla olemme "vain" vieraina ja opettajina, emme enää myyjinä.

Nämä eivät ole vielä viimeiset jäähyväiset. Lupaan, että järkkäämme kesäkuussa kunnon päättäjäiset – ja kukapa tietää, ehkä Kerä löytää teistä jostakusta jatkajan. Mikäli siis olet enemmän kuin oivallista lankakauppaa vailla, ota rohkeasti yhteyttä: jonna (at) kera.fi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti