Pages

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Pre-order your Quince&Co now


Valmistelen tilausta Quincelle ja kovasti mietityttää että oletteko jo henkisesti siirtyneet syksyyn? Haluatteko muhkeata Owlia vai ohutta Piperia? Instassa jo kyselin mutta jotta nyt varmasti huomioin tarpeitanne niin otan sähköpostitse (info(at)kera.fi) vastaan ennakkotilauksia tänään ja huomenna. Perjantaina lähtee tilaus matkaan. Ja otan toki varastoon ison määrän lankoja eri laaduissa ja värissä mutta jos haluat varmistella että saat juuri ne kaipaamasi vyyhdit niin laita ihmeessä viestiä. Ennakkotilaukset laskutetaan vasta kun langat ovat saapuneet ja jos silloin on elämäntilanne tai mieli muuttunut niin emme ota siitä murhetta, ymmärrän kyllä. 


Otammeko valikoimiin myös blankkoja 100g vyyhtejä? Chickadee, Lark, Osprey ja Terniä saa ilman väriä, muita laatuja ei tässä vaiheessa vielä. 


To meet your needs I am taking pre-orders today and tomorrow for Quince&Co. yarn. Also bare (un-dyed) Chickadee, Lark, Osprey and Tern available in 100g skeins.
Send me your pre-order by email: info(at)kera.fi and tell me what you need. Invoices will be sent out once the yarn arrives in a few weeks time.
International orders possible! Shipping costs depend on distance and weight but will be calculated on the invoice.


1 kommentti: