Pages

torstai 7. elokuuta 2014

Kerän elokuu 2014


Kerän elokuussa tapahtuu muun muassa tällaista:

Keskiviikko 13.8. kello 17–19
Virkkaa jokapaikan pussukka
Tule virkkaamaan Marian johdolla pussukka, joka passaa vaikkapa penaaliksi tai meikkien ja muiden säilyttimeksi. Opit kurssin aikana perussilmukat, lisäykset ja muut ja saat vinkkejä siitä, miten erilaisia pussukoita voi suunnitella itse. Voit tuoda omat lankasi (suosittelemme puuvillaa ja pellavaa) tai hankkia sopivat meiltä. Tarvitset myös langalle sopivan koukun (mieluusti vyötteen suositusta pienemmän). 20 euron hinta sisältää ohjeet, opastuksen ja pienet palanpainikkeet. Mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta. Ilmoittautumiset 11.8. mennessä, info (at) kera.fi.

Torstai 21.8. kello 17–20
Neulepaita tai -takki kauluksesta helmaan – yhtenä kappaleena
Tule neulomaan juuri sinulle sopiva paita tai takki. Aloitamme yhtenä kappaleena neulottavan raglanhihaisen puseron (esimerkiksi näissä kuvissa näkyvä paita on neulottu tällä tavalla) neulomisen kauluksesta ja jatkamme kohti helmaa. Hihojen vuoro on viimeisenä. Tämä on erinomainen tekniikka etenkin niille, jotka kaihtavat kappaleiden ompelemista toisiinsa. Voit tuoda omat lankasi tai hankkia sopivat paikan päältä. Tarvitset myös langalle passelit pyöröpuikot (paitaan 40- ja 80-senttiset, takkiin 80- tai 100-senttiset) ja silmukkamerkkejä. 35 euron hinta sisältää paitsi ohjeet ja opastuksen myös palanpainikkeet. Mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta. Ilmoittautumiset 18.8. mennessä, info (at) kera.fi.

Maanantai 25.8. ja 1.9. kello 17–19
Kaksi sukkaa kerralla – ja vielä kärjestä varteen!
Haluaisitko oppia, miten neulotaan kaksi sukkaa kerralla ja vielä kärjestä aloittaen? Tule opettelemaan mainio tekniikka kurssillemme, joka koostuu kahdesta opetuskerrasta. Ensimmäisellä kerralla opettelemme neulomaan kärjet, toisella kantapäät – ja väliin mahtuu muutaman sentin verran kotiläksyäkin. Langaksi valkkaamme fingering-vahvuisen, ohuen langan (100 g = noin 400 metriä), jonka voit hankkia joko meiltä tai tuoda oman tullessasi. Ota mukaasi 2–2,5 mm:n pyöröpuikko 80–100 cm:n kaapelilla (voit hankkia sellaisen myös meiltä). Kurssin hinta on 35 euroa, ja se sisältää teet, kahvit ja palanpainikkeet. Mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta. Ilmoittautumiset 21.8. mennessä osoitteella info@kera.fi.

Neuletapaamiset jatkuvat tuttuun tapaan lauantaisin kello 12–15 (ei ennakkoilmoittautumisia). Ja kerrotaan jo tässä vaiheessa, että iki-ihana Molla Mills saapuu iloksemme kurssittelemaan meitä syyskuun puolella. Siitä lisää pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti