Pages

tiistai 5. elokuuta 2014

Vähän Vectorista ja Viscolinista


Kirjoitin jo rivin kaksi Vector-huivistani Viimeiseen silmukkaan, mutta rustaan vielä muutaman tänne.

Neuloin kuvissa keikkuvan, raidallisen Vectorini jalkapallon MM-kisojen aikana – ja samoin teki moni muukin, joka tarrasi tuolloin ilmoille heittämääni haasteeseen. Yhtä isoa ja ihanan väristä voitte käydä kurkkimassa Liinan Kutimointia-blogissa.

Valkkasin Vectorin kisatekeleekseni, koska sen neulominen ei vaadi keskittymiskykyä eikä silmukoiden jatkuvaa silmäämistä – sillä futista on katsottava silmä kovana, totta maar. Aina oikein ja peruslisäyksiä ja -kavennuksia, suosittelen! Yksinkertaisuutta suurempi syy oli kuitenkin huivin ulkonäkö: pidän linjakkaista, krumeluurittomista asioista, ja Vector jos jokin on sellainen. Ja mikä parasta, siinä saa käyttää viittä väriä, vaikka tokihan tämä syntyy vaikka kahdesta tai kahdestakymmenestäkin.

Langaksi poimin Isagerin Viscolinin, joka on tasapainoinen seos viskoosia ja pellavaa ja jonka värikartta on isagermaiseen tapaan murretun puuterinen. Päädyin sinisiin sävyihin – musteensiniseen (47), petroolinsiniseen (16), vaaleansiniharmaaseen (11), pellavaan (13) ja luonnonvalkoiseen (0) –, mutta ihan yhtä hyvin olisin voinut tehdä valintani summamutikassa, sillä kaikki sävyt mätsäävät mainiosti toisiinsa.

Vector päätynee puikoilleni toistekin (täytyyhän tästä saada talvisempikin versio), Viscolin on jo. Neulon siitä puseroa, ja silmät katsastelevat kaiken aikaa jotakin hyvää huivimallia... Onneksi Välimäen Veeran Huivileikki ilmestyy pikapuoliin. Sitä saa sitten Kerästäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti