Pages

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Ysolda & Stephen Suomi Tour -KAL alkaa nyt!


Tänään on ensimmäinen oikea syyspäivä. Lämpömittari näytti kahdeksan maissa kymmentä, eikä t-paita enää piisannut.

Olen oikeastaan onnellinen: syksyn lapsi rakastaa syksyä. Odotan lokakuuta, niitä pakkasen puolelle kääntyviä aamuja, jolloin aurinko antaa parastaan ja maahan leijailleet, jo ruskehtavat lehdet saavat valkean kuurareunuksen. Ja jolloin minä saan kieputtaa kaulaani metritolkulla villaa.

Lokakuu saisi tulla toisestakin syystä: en malta odottaa, että neulesuunnittelun supersankarit, Ysolda Teague ja Stephen West, saapuvat Suomeen – meille ja TitiTyyhyn – vetämään kurssin poikineen. Jotkin kurssit ovat jo täynnä, mutta muutamilla on vielä tilaa. Nyt jos koskaan kannattaa käydä varaamassa oma paikka oppitunneilta.

Päätimme TitiTyyn tyttöjen kanssa, että vastaanotamme vieraat heidän omissa luomuksissaan, ja olisihan se nyt hienoa, mikäli saisimme mukaan myös tukun kanssaneulojia. Niinpä aloitamme tänään Ysolda & Stephen Suomi Tour -KALin. Voitte neuloa ihan mitä vain mallia kaksikon kattavasta valikoimasta tai vaikka useampaa! Minä luon tänään silmukat Ysoldan Blank Canvas -paitaan, ja Stephenin Askews Me -huivi kaksivärisine briosseineen kiehtoisi sekin kovasti... KAL päättyy 15.12.2015, mutta välietappina on 24.10., jolloin vietämme täällä Tampereella meet & greet -juhlia kaksikon kera. Niistä kuulette tuonnempana lisää, mutta varatkaapa päivä jo allakoistanne. Arvomme valmistuneiden neuleiden kesken paljon palkintoja, osan jo lokakuussa, osan sitten joulun alla. Osallistumisen ehtona on, että käytettävät langat kuuluvat joko Kerän taikka TitiTyyn tämänhetkiseen valikoimaan ja että lataat kuvan valmiista neuleesta Ravelry-projekteihisi tai lähetät sen sähköpostilla meille, info (at) kera.fi. Seuraamme KAListelua myös Instagramissa, yhteinen hashtagimme on #ysoldajastephensuomitourkal.

Helpoiten osallistuminen onnistuu Ravelryn ilmoittautumisketjussa tai sähköpostitse, jos et ole Ravelryssa. Kerro meille, mitä aiot neuloa ja mistä langasta. Ilmoita myös, saako KAL-kuviasi jakaa some-kanavissamme. Emme aseta ilmoittautumiselle takarajaa, vaan voit hypätä remmiin ihan koska vain. Innoittajaksi heitämme viidelle nopsimmalle Ravelryyn ilmoittautuneelle ilmaiseksi toiveohjeen jommaltakummalta suunnittelijalta (ohjeen tulee kuulua InStore-ohjelmaan, mutta me selvittelemme sen sitten täällä päässä, koska se ei näkyne teille).

Tämähän on jännittävää! En ole itse neulonut mitään kummaltakaan suunnittelijalta, mutta kuten jo kirjoitin, tänään puikoille pääsee ainakin Blank Canvas. Tiia sen sijaan on neulonut Stephenin huiveja parikin kipaletta. Kuvien Dotted Rays- ja Westloop-huiveja voi käydä ihastelemassa ja testailemassa täällä Kerässä. Dotted Rays on neulottu Isagerin Bomulinista, Westloop Isagerin Highland Wool ja Alpaca 1 -sekoituksesta.

Että eipä muuta kuin puikot suihkimaan, ystit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti