Pages

perjantai 27. marraskuuta 2015

Yhtenä perjantaina...


... kun jonkin sortin kurkku- ja keuhkopöpö kaatoi kauppiaan petiin, puikoille pääsi Carrie Bostick Hogen Shore Cardigan. Olenkin ollut vailla villatakkia, sellaista, joka pelastaa päivän kuin päivän rennolla tavallisuudellaan – tai no, onhan minulla tuossa yksi, pelkkää nappilistaa vailla, mutta sitä odotellessa voi aloittaa toisen, ehkä kolmannenkin. Elän taas aloittamiskautta: tekee mieli luoda uusia neuleita puikoilla ja katsoa, mitä niistä milloinkin syntyy – ja koska.

Carrie on neulonut oman Shorensa Quince & Co:n Owlista, jota mekin odottelemme kuin kuuta nousevaa. Se on ollut jo parin kuukauden ajan loppu valmistajan omista varastoista, mutta viimeisten tietojen mukaan sitä voisi tulla joulukuussa. "Fingers crossed", he kirjoittivat minulle. Valkkasin Owlin tilalle meille juuri saapuneen Sandnes Garnin Mykin, joka on pehmeä ja pulleva merino-alpakkaseos, sopivasti pörröinen ja saletisti lämpöinen. Ties vaikka saisin takkini jo viikonvaihteessa valmiiksi, se tuntuu etenevän vähän puolihuolimattomasti – paitsi että välillä pitää jäädä ihastelemaan tuota syksyistä keltaista, ruskanväriä parhaimmillaan.

Mitä te aiotte neuloa viikonvaihteessa?

1 kommentti:

  1. Lentokoneessa tuli tikuteltua huivia muutama rivi pilkkimisen vastapainona ja tänään pitää ryhdistäytyä joululahjatumppujen kanssa... Tunnustan että tumppujen sijaan tahtoisin valita lankoja muksun villapaitaa varten.

    VastaaPoista