Pages

tiistai 1. joulukuuta 2015

Kerän joulukalenteri: Ensimmäinen luukku


Joulukuuhumme kuuluu joulukalenteri, koska sellaisen siivin viikot kuluvat vikkelämmin kuin tavallisesti – etenkin tällaiset sateen sotkemat, mustat talviviikot, sellaiset, jotka huhuilevat lumihiutaleita ja kengänpohjien alla narskuvaa pakkaslunta.

Kalenteriluukkumme aukeaa joka päivä kello 12. Kunkin luukun alta paljastuu jokin alennus, joka on voimassa vain yhden päivän sekä verkko- että kivijalkakaupassamme. Ja tänään, tänään se alennus on seuraava:

Joulukuun 1.
Quince & Co. Lark –20 %!

Olen ollut enemmän kuin onnellinen, että saimme valikoimiimme amerikkalaisen Quince & Co:n 100-prosenttiset villat – reippaan vuoden jonottelun päätteeksi. Pullevan ilmavat, mutta silti napakalla kierteellä varustetut pehmeät langat ovat a) täysin amerikkalaisia (lampaita, kerintää, värjäystä, vyyhdittämistä ja kaikkea myöten) ja b) täysin luonnollisia (ei kemikaaleja, ei superwash-käsittelyjä, eikä tekokuituja). Ne passaavat niin asusteisiin kuin puseroihinkin, olemme neuloneet niistä pipoja, lapasia, paitoja ja takkeja, ja puikoilla on oikeastaan kaiken aikaa jokin keskeneräinen Quince-neule – syystäkin!

Tänään ilahdutamme teitä worsted-vahvuisen Larkin alella. Meikäläinen on koukussa Larkiin: siitä neulomani Louise-villatakki on ihana, ja viikonvaihteessa loin siitä silmukat Heidi Kirrmaierin Mountain High -paitaan, jota suositan jokaiselle, siis j o k a i s e l l e. Ohje on kaikessa eleettömyydessään nerokas, sellainen, joka puhaltaa paitaan pienin kommervenkein eloa. Enkä muuten malta odottaa, mitä ystäväni Joji taikoo Rhinebeckistä hankkimistaan Larkeista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti