Pages

perjantai 22. tammikuuta 2016

Suuri sukkakilpailu


Olen paljastanut jo parin kolmen rivin verran, että julkaisemme tänä vuonna noin satasivuisen neulelehden sekä suomeksi että englanniksi. Olemme ottaneet oppia kansainvälisistä lifestylejulkaisuista ja keskitymme paitsi kiinnostaviin teksteihin myös kuvalliseen kerrontaan. Kuvilla, kansipahvilla ja rouhealla paperilla on suuri merkitys, etenkin kun ne ympätään koti- ja kansainvälisten suunnittelijoiden ohjeisiin, kiehtoviin, pinnan alle sukeltaviin henkilökuviin, matka- ja ruokajuttuihin. Muun muassa.

Aluksi ajattelin, että ensimmäinen lehtemme – joka ei muuten kanna nimeä Kerä – ilmestyy jo kuluvan talven tuoksinassa, mutta siirsimme sen elokuulle, jotta saamme siitä juuri sellaisen kuin tahdomme. Marras- ja joulukuu olivat sellaista singahtelua, että jutunteolle ei jäänyt kylliksi aikaa, mutta nyt hommat ovat käynnissä: olemme saaneet ensimmäiset valmiit mallit Suvi Simolalta ja Meiju K-P:ltä ja kuvaamme kannen ja kolme neljä juttua helmikuun aikana. Veikkaisin, että näytämme teille pieniä pilkahduksia pikapuoliin.

Haluaisin kuitenkin, että joku teistäkin esiintyisi lehtemme sivuilla ja veisi suomalaista suunnittelua kohti muita maita.

Siksipä julkistamme täten suuren villasukkakilvan alkaneeksi!

Säännöt ovat simppelit: Suunnittele sukkapari aikuiselle joko fingering- tai sport-vahvuisesta langasta. Lähetä meille kuva sukistasi 18.3.2016 mennessä osoitteella info (at) kera.fi (otsikolla 'villasukkakilpa'). Viisihenkinen esiraatimme valkkaa kuvien joukosta kymmenen kauneinta sukkaparia, jotka etenevät yleisöäänestykseen huhtikuussa. Yleisöäänestyksen voittaja päätyy sukkineen ja ohjeineen lehteemme ja saa sadan euron arvoisen lahjakortin Kerään. Myös äänestäjien kesken jaetaan palkintoja, mutta niistä lisää keväämmällä.

Sukat voivat leikitellä erilaisin pinta- tai kirjoneulekuvioin, raidoin... Pääasia on, että ne ovat omintakeiset, juuri sinun suunnittelemasi. Muistathan pitää kirjaa myös silmukkamääristä sun muista, jotta ohje pysyy matkan varrella mielessäsi.

Me toivotamme lykkyä pyttyyn ja mielikuvituksenkopsetta ja vinkkaamme, että verkkokauppamme täydentyi juuri sport-vahvuisilla Vuorelman Vedoilla. Väiskejäkin on tilattu taasen vyyhti poikineen, ja hyllyiltämme löytyvät myös Regian nelisäikeiset perus- ja tweedsukkalangat, Handun käsinvärjätyt Merinosukkikset, Sandnes Garnin alpakkaiset Strømpegarnit jne.

Lisätietoja voi kysellä meiltä Verkatehtaankadulta taikka sähköpostitse.

1 kommentti:

  1. Hei! Onko sukkakisa peruttu kun siitä ei ole kuulunut mitään?

    VastaaPoista