Pages

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

#puikoissa


Huomenna ne alkavat, Tampereen Martina-ravintolan ja meidän järkkäämät #puikoissa-neulontaillat. 

Olin koko lailla otettu, kun resteliläiset ottivat kuukausi pari sitten yhteyttä ja ehdottivat jonkinlaista yhteistyötä. Parin palaverin tiimoilta syntyi idea #puikoissa-illoista, joihon jokainen käsityöharrastaja on tervetullut joka toisena, tummanpuhuvana syys- ja talvitorstaina kello 17:stä eteenpäin. After Work -toimintaa parhaimmillaan, sellaista rentoa, lämmintä yhdessäoloa, pehmeitä lankoja, kosolti ideoita ja innostusta – vähän samalla hengellä kuin Kerän lauantaisissa neuletapaamisissa!

Testasimme #puikoissa-iltaa pari viikkoa sitten, ja voin kautta kiven ja kannon vannoa, että se torstai karkotti syysapeuden alta aikayksikön, ja olen varma, että niin tekee huominenkin ja sitä seuraavat torstait. Tulkaahan siis mukaan, istumaan iltaa, neulomaan, virkkaamaan, syömään ja juomaan, jos vatsa halajaa päivän päälle sapuskaa.

Huomenna paikalla on myös dj, mutta uskallan luvata, että hän ei järkkää mitään diskohurlumheitä vaan soittaa juuri sopivaa, rentoa ja neulontaa avittavaa taustamusaa.

Eli torstaina, Rautatienkadun Martinassa kello viidestä eteenpäin. Näkemisiin, eikö vain? 

P.S. Näillä neulontailloilla on oma virallinen hashtag, että somettakaamme tunnuksella #puikoissa. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti