Pages

perjantai 14. marraskuuta 2014

Suomen Kädentaidot 2014
Huomenna ne alkavat – tai no, tänään, noin yhdeksän tunnin kuluttua – Suomen Kädentaidot -messut vuosimallia 2014.

Torstai kului osastoa kasatessa, ja kyllähän se sieltä, kymmentuntisen päivän päätteeksi valmistui. Vielä kun kannan sinne aamulla henkarit ja kassakoneen, on kolmepäiväisen käsityömanian aika. En malta odottaa, en millään! Rakastan omalla osastollamme olemista, satoja kohtaamisia, kymmeniä keskusteluja, mutta en malta pysytellä poissa muiltakaan kojuilta. Tiedän, että tennarini suuntaavat TitiTyyhyn ja eksyvät matkan varrella myös muualle. Tarvitsen kintaat ja keramiikkaa, Kenkäpaja Pihkan laukun (kuka muuten lähtisi kanssani kengäntekokurssille?) ja muutaman vyyhdin uutta, kotimaista Tuku Wool -villalankaa. Ainakin.

Keränkin osastolla on kaikenlaista uutta. Saimme vihdoin ja viimein täydennystä englantilaisen Eden Cottagen Yarnsin lankoihin, hyllyiltä löytyy niin Tempoa kuin Bowland DK:takin. Louhittaren Luola -varastotkin täydentyivät varta vasten. Ja kaivattuja Knitting Takes Balls -kassejakin saapui satakunta kipaletta! Tulkaa katsomaan.

Osastomme täydentyy vielä Välimäen Veeran Huivileikki-kirjasta tutuilla huiveilla. Luulen, että näen niistä ensi yönä unen jos toisenkin.

Että tämmöistä! Nähdään huomenna, lauantaina ja sunnuntaina Pirkkahallissa, ystit. Verkatehtaankadun kivijalkakauppa on kiinni ja avaa säppensä taas maanantaina.

Yllä olevat kuvat ovat puhelimella päivän mittaan näpsittyjä pikaotoksia, jotka löytyvät myös Instagramistamme. Messukukkiemme takana on muuten Mehitähti. Kuvan eukalyptus tuoksuu kevyesti, mutta juuri syksyyn sopivasti. Minä haluan silitellä sitä tavan takaa, sillä suloinen tuoksu tarraa myös sormiin ja tuo lapsuuden eukalyptuskaramellit mieleen. Ne kovat, jotka olivat puna-valkoraidallisessa rasiassa, muistatteko? Onkohan niitä enää...?

6 kommenttia:

 1. Kyllä niitä karkkeja vielä löytyy mutta pusseissa. :) Ihania! Hyvältä näyttää messuosasto!

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihanalta! Mä yritän täällä olla tikahtumatta kiukusta kun tajusin, että siellä on tollaset bakkanaalit mutta mä en pääse! Mutta pitäkää te hauskaa. Ja jättäkää mullekin lankaa. Jotain. Nettikauppoihin edes.

  VastaaPoista
 3. Teistä ei ole mainintaa näytteilleasettaja-listassa. Yhteystiedot-listassa kuitenkin näytte. Laitoin palautetta järjestävälle taholle :). Ihanaa päästä kohta hypistelemään!

  VastaaPoista
 4. Hups oho, luinkin väärin. Teitä ei näkynyt tuoteryhmäluettelossa ja tästä tein virhepäätelmän :D

  VastaaPoista
 5. Voiko siellä maksaa pankkikortilla ostoksiaan?

  VastaaPoista
 6. Touhukasta sunnuntaita messuhulinassa! Tuija

  VastaaPoista