Pages

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Terveisiä Kölnistä!


Vietin viime viikonvaihteen Kölnissä, supersuurilla H+H-kädentaitomessuilla. Jokakeväinen tapahtuma on tarkoitettu meille kauppiaille – siellä sitä bongaillaan lanka- ja puikkouutuuksia, valkataan nappeja ja tehdään tuttavuutta vaikkapa Stephen Westin ja Ysolda Teaguen kanssa... ;-)

Saaliini oli vallan oiva: Madelinetoshit palaavat Kerän valikoimaan kolmen neljän kuukauden kuluttua, BC Garnin Tussah Silkit ja uudet Colorit saapunevat tuota pikaa. Baa Ram Ewen fingering-vahvuiset Titukset ovat nekin matkalla, dk-vahvuiset Dovestonet valmistuvat loppukesästä. Ja ne muuten ovatkin ihania, sellaisia kauniisti meleerattuja, pikkaisen puuterisia! Tilasin myös The Fibre Companya, ensimmäiseen satsiin on tulossa Meadow'ta ja 4-ply Canopya.

Muitakin uutukaisia on kuluvan kevään ja kesän myötä luvassa, ja syksyllä sitten pärähtää oikein kunnolla, mutta siitä kerromme Titityyn Tiinan kanssa pian lisää.

Messukuulumisten lisäksi on sellaista kerrottavaa, että Martinaa remontoidaan huhtikuussa, joten #puikoissa-iltamat järjestetään joka toinen torstai Kerässä. Tänä torstaina aloitamme kevätkauden avajaisilla, kuten edellisessä postauksessani kerroin. Luvassa on ihana ilta, uskallan luvata.

6 kommenttia:

 1. Meen ehkä vähän rikki kaikista näistä lanka-asioista. Miten ihania! Miten ehdin neuloa ne kaikki!

  Siitäkin menen rikki, että MÄ en ole ollut kuvassa Stephen Westin kanssa. Se on vain väärin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! Aikapula täälläkin päässä, täytyy pykäillä kaikkia pieniä juttuja. Vaikka paitoja tietenkin tekisi mieli...

   Poista
  2. Kaikki ihanat langat samaan paitaan, raitoja! Noh, valinnanvaikeuksia tulee jo kun pelkästään yhdessä laadussa on useita potentiaalisia värejä. Kiinnostavia nuo Baa Ram Ewen langat. Jos tuo BC Garnin silkki on sitä ihanaa Tussah Tweediä, niin siihen on tullut upeita uusia värejä, siis miten ikävää - se ei ole.

   Poista
 2. Voi noita Tituksen värejä - huokaus! Mistä niitä tunteja saisikin lisää etenkin, kun on päässyt paitojen neulomisessa vauhtiin ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tituksen värit ovat ihanat, ja kaikkia on tulossa. :-)

   Poista
 3. Hei! Huomasin tuolla verkkokaupan puolella, kun on tuotteet merkeittäin, että siellä lukee Pickles=) Nyt on kyllä pakko kysellä, että onkohan Picklesiltä tulossa lankoja myyntiin? Ja jos niin milloin? Ovat aivan ihania lankoja ja niitähän ei taida täältä suomesta saada mistään... Pitää aina hamstrata kun liikkuu norjan puolella, että pärjää taas vähän aikaa.
  t Sanna

  VastaaPoista