Pages

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kerän heinäkuu 2014Perjantai 18.7. kello 11–14
Päiväkurssi: Neulepaita tai -takki kauluksesta helmaan – yhtenä kappaleena
Tule neulomaan kanssamme juuri sinulle sopiva paita taikka takki. Aloitamme yhtenä kappaleena neulottavan, raglanhihaisen vaatteen (esimerkiksi Marian paita kuvissa on neulottu tällä tavalla) neulomisen kauluksesta ja jatkamme kohti helmaa. Hihojen vuoro on viimeisenä. Tämä on erinomainen tekniikka etenkin niille, jotka kaihtavat kappaleiden ompelemista toisiinsa (kerron tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä...). Voit tuoda omat lankasi tai hankkia sopivat paikan päältä. Tarvitset myös langalle passelit pyöröpuikot (paitaan 40- ja 80-senttiset, takkiin 80- tai 100-senttiset) ja silmukkamerkkejä. 35 euron hinta sisältää paitsi ohjeet ja opastuksen myös palanpainikkeet. Mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta. Ilmoittautumiset 16.7. mennessä, info (at) kera.fi.

Keskiviikko 23.7. kello 16–18
Iltakurssi: Virkkaa jokapaikan pussukka
Tule virkkaamaan kanssamme pussukka, joka passaa paitsi penaaliksi myös meikkien ja muiden säilömiseen. Opimme kurssin aikana perussilmukat, lisäykset ja muut ja saamme vinkkejä siitä, miten erilaisia pussukoita voi suunnitella itse. Voit tuoda omat lankasi (suosittelemme puuvillaa ja pellavaa) tai hankkia sopivat meiltä. Tarvitset myös langalle sopivan koukun (mieluusti vyötteen suositusta pienemmän). 20 euron hinta sisältää ohjeet, opastuksen ja pienet palanpainikkeet. Mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta. Ilmoittautumiset 21.7. mennessä, info (at) kera.fi.

Tiistai 29.7. kello 17–20
Iltakurssi: Neulepaita tai -takki kauluksesta helmaan – yhtenä kappaleena
Tule neulomaan kanssamme juuri sinulle sopiva paita taikka takki. Aloitamme yhtenä kappaleena neulottavan, raglanhihaisen vaatteen (esimerkiksi Marian paita kuvissa on neulottu tällä tavalla) neulomisen kauluksesta ja jatkamme kohti helmaa. Hihojen vuoro on viimeisenä. Tämä on erinomainen tekniikka etenkin niille, jotka kaihtavat kappaleiden ompelemista toisiinsa (kerron tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä...). Voit tuoda omat lankasi tai hankkia sopivat paikan päältä. Tarvitset myös langalle passelit pyöröpuikot (paitaan 40- ja 80-senttiset, takkiin 80- tai 100-senttiset) ja silmukkamerkkejä. 35 euron hinta sisältää paitsi ohjeet ja opastuksen myös palanpainikkeet. Mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta. Ilmoittautumiset 25.7. mennessä, info (at) kera.fi.


Keskiviikko 30.7. kello 17–20
Iltakurssi: Virkattu lierihattu
Tule virkkaamaan kanssamme klassista Panama-hattua muistuttava lierihattu, joka passaa puuvillaisena tai pellavaisena kesään ja villaisena välikausiin. Lankana käytämme ensisijaisesti Debbie Blissin Julietia, mutta voit valkata vastaavankin. Koukun koko on 4,5 mm (tai käsialan mukaan). Kurssin hinta on 20 euroa, ja se sisältää opetuksen, kahvit, teet ja palanpainikkeet. Materiaalit voit hankkia paikan päältä – ja kuten joka kurssiin kuuluu, ne saa 15 %:n alennuksella. Mukaan mahtuu kahdeksan virkkaajaa. Ilmoittaudu 25.7. mennessä osoitteeseen info (at) kera.fi.

Yleistä kursseista
Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta mikäli estyt tulemasta, ilmoitathan asiasta ajoissa. Ilmoittaudu kullekin kurssille osoitteella info (at) kera.fi. Liitä ilmoittautumiseesi myös puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun yhteyden, mikäli kurssi jostakin syystä peruuntuisi tms. Kurssien aikana kaikki Kerän normaalihintaiset tuotteet ovat 15 %:n alennuksessa.

2 kommenttia:

  1. Työt haittaavat ikävästi harrastuksia... Tekisin mielelläni retken Tampereelle ja tulisin villatakkikurssille, mutta aikataulut eivät sovi yhteen. Olisiko mahdollista joskus järjestää vastaava kurssi viikonloppuna?

    VastaaPoista
  2. Hei, Jennileena! Lauantaisin meillä on aina neuletapaaminen, mutta ehkäpä me siirrämme sen joskus arkiselle illalle, jotta saamme viikonvaihdekurssin allakkaamme. :-)

    VastaaPoista