Pages

lauantai 12. heinäkuuta 2014

KruunupääMyönnän. Olen rojalisti ja haaveilen salaa Vickan ja Daniel -kahvimukista. Kuninkaallisten häiden jälkeen ihan parasta ovat kuninkaalliset vauvat (tässä järjestyksessä siksi, että vauvoihin nyt vain liittyy harmillisen vähän iltapukuja ja diadeemeja).

Eilinen menikin Williamin ja Catherinen vauvauutisia jännittäessä. Samalla virkkasin tulevan kuninkaallisen kunniaksi minikokoisen kruunun. Ohje löytyi Maize Huttonin blogista. Alta löydät sen myös suomeksi.

Virkattu kruunu

Tarvitset kerän SMC:n Cataniaa kaksinkertaisena ja 4,5 virkkuukoukun.

Mittaa päänympärys ja luo ketjusilmukoita kuudella jaollinen määrä, esim. 60 kjs. Liitä ketjusilmukat renkaaksi piilosilmukalla.

1. krs: Tee 1 kjs. Virkkaa samaan silmukkaan kiinteä silmukka ja jatka kiinteillä silmukoilla kerroksen loppuun.

2. krs: Virkkaa samoin kuin ensimmäinen kerros.

3. krs: Tee 1 kjs. Virkkaa samaan silmukkaan kiinteä silmukka. * Hyppää kahden silmukan yli ja virkkaa sitten yhteen silmukkaan 7 pylvästä. Hyppää kahden silmukan yli ja virkkaa seuraavaan silmukkaan kiinteä silmukka.* Toista *–* kerroksen loppuun ja sulje kerros yhdellä piilosilmukalla.

4. krs: Tee kiinteitä silmukoita, kunnes olet kaaren keskellä (4. pylväs) . * Tee 3 kjs ja sulje ne piilosilmukalla lenkiksi. Jatka kiinteillä silmukoilla, kunnes olet seuraavan kaaren keskellä.* Toista *–* kerroksen loppuun ja sulje kerros yhdellä piilosilmukalla. Päättele langat.

Kuvista kiitos Konstalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti